Wat leuk dat jullie even binnenkijken bij groep 1 en 2

Dit zijn onze kanjers !!!!

groep 1:                         Groep 2:
Lin                                 Mila
Luuk                              Gijs

Zij krijgen les van:

Maandag, woensdag en vrijdag  --  juf Hannie Lammertink.

Dinsdag en donderdagmorgen --  juf Ineke Smit / Marlies van Dartel

Op maan-, dins- en donderdagochtend is juf Linda ook in de groep.

Welkom op de pagina van groep 1 en 2

Hier leest u al het nieuws van onze groep.

16 oktober 2017 Foto speurtocht in het Sterrenbos te Diepenheim.

Vandaag genoten van het mooie weer.  Voor de kinderen was een route uitgezet in het Sterrenbos, die ze a.d.h.v. foto's moesten lopen. Onderweg kwamen we veel verschillende paddenstoelen tegen. Gelukkig had Lin een mooi boekje meegenomen waarin we alles konden opzoeken. Natuurlijk hadden we ook picknickspullen meegenomen. Het was een heerlijke middag. Hieronder een aantal foto's van onze wandeling.

De school is weer begonnen, de kinderen zien er allemaal stralend uit na de vakantie. Ze zijn weer een stukje groter geworden en beginnen in een nieuwe groep. We hebben allemaal zin in het nieuwe schooljaar.
De klas ziet er dit jaar een beetje anders uit, de poppenhoek, de bouwhoek en de constructiehoek hebben een andere plek gekregen.
Omdat we een heel kleine groep hebben, gaan we op woensdagmorgen naar obs.'t Stedeke om daar samen met de kleuters van groep 2 mee te doen aan Nijntje gym.
Op zaterdag 10 februari is er voor ouders en belangstellenden een openbare gymles en krijgen de kinderen aan het eind van deze les hun Nijntje gymdipolma uitgereikt.